tirsdag 11. september 2012

Jobbe jobbe jobbe

Det er så gøy! Koser meg skikkelig med å teste, leke og pusle frem streker i nye utrykk om dagen. Begynner å få trua på at dette utrykket funker. Jeg tenker på å fargelegge bakgrunnen, men samtidig liker jeg godt de enkle strektegningene og konturene mot det mer detaljerte. Tenker å eventuelt legge på noen fargeflater og strukturer digitalt, i etterkant.  Hva synes dere? 8 kommentarer:

 1. Dette ser strålende ut! Du har rett, det er fint med forskejllen mellom detaljert og antydet. Og for et flott uttrykk på jenta, har lyst til å bli mer kjent med henne!

  SvarSlett
 2. Nei, Ida! Ikke fargelegg bakgrunnen! Detta ser skikkelig bra ut, jeg blei sugd inn i illustrasjonen med én gang. Dybde, kontraster og en originalitet som gjør at dette er noe helt eget. Beste jeg har sett på lenge!

  SvarSlett
 3. Ikke fargelegg bakgrunnen, det var utrolig fint sånn! Også likte jeg godt å se det linjerte papiret jenta er tegnet på.Kult ass!

  SvarSlett
 4. Har best følelse for «ren» bakgrunn jeg og. Glad dere liker det. Men, liker unga det? Det er jo de som er viktigst....Time will show.

  SvarSlett
 5. Jeg likte veldig godt at ikke bakgrunnen var fargelagt. Supre uttrykk!

  SvarSlett
 6. Liker disse liksom 3-d bildene. Og fargede figurer med strektegnet bakgrunn i sv/hv er annerledes og spennende.
  Har du noen unger å prøve det på?

  SvarSlett
 7. Gleder meg til du en dag skal jobbe intensivt med bare dette her og få det i havn, helt ferdig. Det fortjener det, å bli gjort ferdig altså. Fantastisk!

  Hilsen en anonym Rut

  SvarSlett
 8. hei
  kom over fine bloggen din og disse fine illustrasjonseksperimentene. har du gjort noe mer ut av dem?
  kjenner ei som jobber med å lage barnebok.

  SvarSlett