mandag 28. november 2011

VANDREHISTORIE om hoggormen Gorm

Jeg fikk tilsendt en vandrehistorie om Huggormen Gorm av min venn Linnosaurus, som igjen hadde fått den tilsendt av mannen bak ideen, Steffen.Første del av historien finner du her og andre del her. Her er mitt bidrag:

Da han hadde plukket tennene fulle hørte han noen som kremtet bak ham..» Det var den gjeve Grev Løvenrev, som satt og spikket på en stokk.
Hva skal du med alle de delikatessene, ville Grev løvenrev vite.
–Jo, jeg tenkte jeg schkulle invitere noen på middag, men nå er jeg litt uchsikker på hvordan jeg skal få det til alene, sa Gorm litt sjenert.
–Nu har det seg slik at jeg sitter ikke her og spikker forgjeves. Jeg skal nemlig fyre opp et bål så jeg kan teste den nye wok-panna mi. Det var skikkelig hot med wok på midten av nittitallet skjønner du, men jeg har ikke hatt anledning til å teste den før nu.
–Oi, schå sScHhpennende sa Gorm. Spytt og klissete sikkel frådet ut av huggormmunnen hans. Det var ikke lett å snakke med så mye mat i huggtennene.
Grev løvenrev forsto at Gorm trengte tannpirker...»

Stafettpinnen har jeg sendt videre til Illustratøren Line Katrin

Den gjeve grev Løvenrev

4 kommentarer:

 1. snasent! men tror du har lenka til den gamle bloggen til line, såreutsomvæffal...

  SvarSlett
 2. Da er adressen til Line Katrin korrekt! Bra du snappa opp det Kierulf

  SvarSlett
 3. Nydelig! Gorm har vært i gode hender, skjønner jeg. Skal få lagt det ut og lenket hit og dit i kveld. Jeg liker Grev Løvenrev :)

  SvarSlett
 4. Da har eg skreve nokre linjer til på historia:)

  SvarSlett