fredag 20. januar 2012

TEGNEDAG!

I går kom jeg på jobb med blanke ark. Jeg hadde egentlig ikkeno viktig å jobbe med, så jeg hadde endelig mulighet til å bare tegne. Tegne for moro! Det er så sjelden jeg gjør. Det var nesten litt skummelt å ta fatt på det blanke arket. Tegning må holdes vedlike som med alt annet. Hadde ingen mål eller mening og dette var det som kom ut. Litt sykt, litt ekkelt og samtidig litt fint. Var godt å skru av hjernen litt, og la strekene leve sitt eget liv.

4 kommentarer:

  1. Ja, helt frie tegnedager skulle man hatt oftere! Deilig å kunne få gjort sånne ting innimellom. Her går det også i egne prosjekter om dagen - en fin start på året. Stresset kommer tidsnok tenker jeg ;)

    SvarSlett
  2. Spennende å se hva som kommer fram når man bare tegner i vei. Alle burde egentlig sette av en dag til bare tegning av og til.

    SvarSlett
  3. Tusen takk for fine ord! Godt med en liten pause fra andre oppdrag. Egentlig burde man lage fler oppdrag for seg selv. Noe nytt man lager får man alltids bruk for senere i en ny sammenheng. Viktig å ikke råtne bort med MÅ og SKAL-oppgaver.

    SvarSlett