søndag 2. oktober 2011

Og vinneren er....

Først; Tusen takk for hyggelige kommentarer og at dere i det hele tatt har hatt lyst til å slenge dere med. Det er gøy at flesteparten av dere vil følge meg videre også! Kommer til å kjøre en gi-bort i ny og ned ;)

Ja, da har jeg hatt skikkelig basar på morgenkvisten. Alle loddene ble lagt i den fjonge cup-cake kjekse-krukka vår (sammen med gamle marylandkjeks-smuler), også rista jeg løs til jeg så mannen med ljaen. Null juks, kun ærlig loddtrekning med pinsettgrepet. Hvem trenger å gå på helsestudio når man kan ha basar på kjøkkenet? Bicepsene mine er nå svulmende og mjølkesyra spruter ut av øra. Jeg var så spent selv at det nesten ble litt flaut. Skjer ikke så mye på bygda, så da skal det ikke så mye til. Ønsker dere alle en fin-fin søndag.
Forresten så er vinneren Maratonjenta!
Gratulerer! Håper du liker trykket ;) Hilsen Krussetulla

9 kommentarer:

 1. Gratulerer til vinneren! Fint du klarer å få så mye moro ut av trekningen, -slik er det på bygda, ja. Man må finne på moroa selv:)

  SvarSlett
 2. Yeiiii!!! Tommelen opp! Endelig vant jeg min første giveaway, jeg hadde nesten gitt opp. Jeg er også med i et Lotto-tippelag, jeg føler millionen er like rundt hjørnet:-)

  Det artige er at jeg har to sønner som ligner veldig på guttene på trykket. Gøy!

  Tuuusen takk-klem fra Maratonjenta!

  SvarSlett
 3. Fy fela, nå er du proff blogger! Lodder i kakekrukke og alt. Jeg er imponert.

  SvarSlett
 4. Jaggu har jeg blitt proff. Haha. Moro at folk ville være med ;)

  SvarSlett
 5. *misunnelig* Grattis til vinneren!

  SvarSlett
 6. Hei.

  Ser du har fått overført tegningane dine på koppar og fat. Er det mogleg å spør korleis du har fått gjort dette? Kven er det som tilbyr denne tenesta? Hadde vore artig å prøve ut og kanskje kunne eg fått laga personlig julegåve til venner og familie:)

  SvarSlett
 7. Line Katrin

  Det jeg gjør er å scanne inn illustrasjone mine og sende de til et firma som printer ut dekaler (decals). Jeg bruker Waldemar Ellefsen i Oslo. Det gjelder å presse så mye man kan inn på et A4 eller A3-ark for å få maks ut av det. Det er ganske dyrt å få det printa ut. Deretter klipper man ut motivet man skal bruke og legger det litt i vann. Da overfører man den «gule filmen» lett til en kopp eller et fat. Så skal det herde et døgn for deretter å brennes i keramikkovn på 800 grader. Den gule filmen smelter bort under brenningen. Du burde prøve! Veldig moro ;)

  SvarSlett
 8. Tuuusen takk. Eg har faktisk ei vennine som har keramikkovn så då er dette gjennomførbart. Ååå så gøy! Eg gløymte å seie at koppane og fata dine med motiv er berre så fine. Du er så dyktig på å tegne. Å komme over folk som tegner bra er som å sjå på smågodt på kiosen. Får vatn i munnen:)

  SvarSlett
 9. Sikken en fin blog du har her.. Håber virkelig at du vil blive fast læser af min blog! Kh fryns.

  fryns.blogspot.com

  xxx

  SvarSlett