mandag 30. september 2013

Lanseringsfesten

I går, søndag hadde jeg og Rut lanseringsfest på Bjørkelangen stasjon med meitemarkgodis og sprudlebrus med sugerør. Det kom så mye folk at det tøyt ut av alle åpninger i Stasjonsbygningen. Superbra salg av bøker v/Libris Bjørkelangen og topp stemning i cafeen og ute. Tusen takk til alle dere som gjorde dagen vår helt knall! Her er dagens avisutklipp fra Indre Akershus Blad


mandag 23. september 2013

LANSERINGSFEST-Markel Meitemark

ENDELIG er Markel Meitemark ute i bokhandlere ;) Førstkommende søndag er det lanseringsfest på Bjørkelangen stasjon og vi ønsker alle velkommen! Salg av bøker og signering. Her er en liten bildekavalkade av meg og forfatter Rut Teian, Markel i form av en kosebamse jeg sydde til Maja. (som selfølgelig gir terningkast seks)



Meitemarkens beste venner! 

tirsdag 10. september 2013

RAPTUS 2013

Til helgen bærer det avsted til Raptusfestivalen//BerrRgen. Internætzjånale tegneseriefestival. Var der sist da jeg var 16 år. Altså...nå er jeg dobbelt så gammel...Det er kokos å tenke på. Det trøster meg litt å tenke på at jeg heldigvis ikke har vokst ifra meg tegneserieinteressen. Den har bare blitt større!

Jaffen og lille smÅgot på 4 uker skal henge med på lasset, og Innimellom amming og mjølkespreng  skal jeg intervjue Lene Ask og Ida Margrethe Neverdahl. I tilegg blir det egen programpost.
Blir moro å meske seg blant så mange gøyale og flinke folk. Kommer også til å selge tegneseriehefter av «SPESIELT» og «Vrengte bukselommer» under festivalen.

Eneste bakdelen blir å sette seg i et fly fredag den 13.