mandag 28. november 2011

VANDREHISTORIE om hoggormen Gorm

Jeg fikk tilsendt en vandrehistorie om Huggormen Gorm av min venn Linnosaurus, som igjen hadde fått den tilsendt av mannen bak ideen, Steffen.Første del av historien finner du her og andre del her. Her er mitt bidrag:

Da han hadde plukket tennene fulle hørte han noen som kremtet bak ham..» Det var den gjeve Grev Løvenrev, som satt og spikket på en stokk.
Hva skal du med alle de delikatessene, ville Grev løvenrev vite.
–Jo, jeg tenkte jeg schkulle invitere noen på middag, men nå er jeg litt uchsikker på hvordan jeg skal få det til alene, sa Gorm litt sjenert.
–Nu har det seg slik at jeg sitter ikke her og spikker forgjeves. Jeg skal nemlig fyre opp et bål så jeg kan teste den nye wok-panna mi. Det var skikkelig hot med wok på midten av nittitallet skjønner du, men jeg har ikke hatt anledning til å teste den før nu.
–Oi, schå sScHhpennende sa Gorm. Spytt og klissete sikkel frådet ut av huggormmunnen hans. Det var ikke lett å snakke med så mye mat i huggtennene.
Grev løvenrev forsto at Gorm trengte tannpirker...»

Stafettpinnen har jeg sendt videre til Illustratøren Line Katrin









Den gjeve grev Løvenrev

lørdag 19. november 2011

Søndagsmarkedet på BLÅ

I morgen deltar jeg (Krussetull) og LinnosaurusSøndagsmarkedet på BLÅ i Oslo. Stikk innom om dere er i nærområdet. I tilegg til det som er avbildet under selger jeg et lite utvalg av barneserviser og flere trykk til barnerom.

mandag 14. november 2011

Barneservise

Nå har jeg laget barneservise med elementer fra plakaten jeg la ut tidligere. Jeg er ikke helt fornøyd med fargene etter brenning. Det ble veldig stort avvik fra orginalillustrasjonen, men jeg jobber for å finne en løsning i samarbeid med leverandøren av dekalene. Vanskelig med farger og brenning. Tidligere har jeg kun brukt svart/hvit dekaler og det har fungert suverent. Uansett var det moro å prøve, og dette er garantert noe jeg kommer til å jobbe mye med fremover. Servisene kan kjøpes i verkstedutsalget vårt på Bjørkelangen stasjon eller i min eplabutikk! Vi skal snart ha julemarked her på Bjørkelangen samt at vi skal være med på designernes eget julemarked på Doga i Oslo. Håper vi sees ;)