mandag 31. oktober 2011

Illustrasjon for nye Toyota yaris

Har de siste dagene jobbet med en illustrasjon til en reklameavis for nye Toyota yaris.Saatchi & Saatchi reklamebyrå er oppdragsgiver og mange illustratører er med å illustrere avisa.
Mitt tema er EUROCAR. Uansett hvor du befinner deg i Europa får du hjelp om du skulle gå tom for bensin, låse deg ute, punktere ++. Hadde ikke gjort noe med samme dealen når det skar seg for min gamle volvo amazon...

tirsdag 18. oktober 2011

forberedelse til julemarked

Sitter hjemme i regnværet og leker meg med skogens venner. En gammel grevlingkompis har starta band. Prøver å lage noe til julemarkedet jeg skal være med på. Både på Bjørkelangen stasjon og på Designernes eget julemarked i Oslo. Har investert i super-printer. Jeg er lykkelig. Den gamle har krangla lenge. Den nye er en fin-fin Canon PIXMA pro 9000 Mark II, og skal hjelpe meg å få ut flotte og fjonge ting. Dette blir nok et postkort...
Håper å se dere på julemarkedene!

søndag 2. oktober 2011

Og vinneren er....

Først; Tusen takk for hyggelige kommentarer og at dere i det hele tatt har hatt lyst til å slenge dere med. Det er gøy at flesteparten av dere vil følge meg videre også! Kommer til å kjøre en gi-bort i ny og ned ;)

Ja, da har jeg hatt skikkelig basar på morgenkvisten. Alle loddene ble lagt i den fjonge cup-cake kjekse-krukka vår (sammen med gamle marylandkjeks-smuler), også rista jeg løs til jeg så mannen med ljaen. Null juks, kun ærlig loddtrekning med pinsettgrepet. Hvem trenger å gå på helsestudio når man kan ha basar på kjøkkenet? Bicepsene mine er nå svulmende og mjølkesyra spruter ut av øra. Jeg var så spent selv at det nesten ble litt flaut. Skjer ikke så mye på bygda, så da skal det ikke så mye til. Ønsker dere alle en fin-fin søndag.
Forresten så er vinneren Maratonjenta!
Gratulerer! Håper du liker trykket ;) Hilsen Krussetulla